by
on
under
Permalink

Känslig mage på din hund

Vissa hundar föds med känslig mage medan andra utvecklar tillståndet senare i livet. Hur som helst är det något som måste behandlas för att din hund ska trivas. Symtom som en hund med känslig mage kan utveckla inkluderar illamående, kräkningar, överdriven gas och diarré. Behandlingen kommer att inkludera kompletterande terapi som svar på de symtom de har utvecklat.

Prata med din veterinär om råd

Om du ändrar ditt husdjurs diet till något lätt för dem att smälta, bör symtomen upphöra. Du kan prata med din veterinär om övergång till mat för hundar med känsliga magar. Om du kan hitta en eller flera livsmedel som din hund kan smälta utan problem och mata dem uteslutande, bör magkänsligheten inte längre vara till nackdel för deras hälsa. Skaffa något passande online.

Var försiktig med belöningar

En konsekvent diet är nyckeln till att lugna en känslig mage. Det är absolut inget fel med belöningar, men se bara till att de passar din hunds matsmältningssystem för att undvika obehagliga effekter senare. Det är värt att nämna att du bör se din hunds regelbundna måltider är också genomgående livsmedel av hög kvalitet. Hitta en som använder de högsta säkerhetsstandarderna och som är enklast för din hund att smälta.